Alegerea îmbrăcămintei potrivite pentru ciclism este o problemă extrem de importantă. Atât cicliștii începători, cât și cei experimentați se confruntă cu această problemă.

Indiferent de vreme, un biciclist bun ar trebui să fie pregătit pentru toate circumstanțele... Și dacă plouă? Vă sugerăm cum să alegeți pantalonii potriviți impermeabil.

Pe lângă ipotezele de bază conform cărora pantalonii ar trebui să fie comozi și să se potrivească bine, ar trebui să acordați atenție dacă pantalonii de ciclism au elemente importante precum:

  • Posibilitatea de desfacere și reglare a picioarelor
  • Respirabilitatea materialului
  • Fabricat din nailon acoperit cu PVC
  • Reflectori de siguranță
  • Când sunt pliate, ocupă puțin spațiu (pot fi puse într-un rucsac)

Rogelli Houston - pantaloni de ciclism impermeabili

Naveta la serviciu în ploaie

Ciclismul prin oraș devine din ce în ce mai popular, chiar și atunci când vremea nu este favorabilă. Mulți oameni folosesc acest mijloc de transport pentru că este mult mai ecologic și are un efect bun asupra sănătății noastre. Cu toate acestea, merită să vă pregătiți pentru fiecare anotimp al anului. Pantaloni impermeabili va fi o alegere excelentă dacă faceți naveta la serviciu cu bicicleta toamna și iarna. Naveta la serviciu în ploaie poate fi persistent, așa că merită protejat împotriva tuturor circumstanțelor.

Ca ciclist, trebuie să știi că merită să investești pantaloni de ciclism, care protejează eficient împotriva umezirii. Atunci când alegeți pantaloni, fiți atenți la condițiile în care ne vom mișca. Daca porti haine casual la serviciu in fiecare zi si de obicei nu ai timp sa te schimbi, ar trebui sa te gandesti sa cumperi pantaloni pe care ii poti pune liber pe blugi. Ar trebui să fie ușoare, largi și puțin mai mari decât dimensiunea normală pentru a evita să vă simțiți constrânși. Modelul nostru cel mai bine vândut îndeplinește aceste cerințe DEKO RAIN SUIT disponibil in mai multe dimensiuni. Ei sunt perfecti pantaloni impermeabili pentru ciclism.

Cizme de ploaie croite ideale pentru călătorii lungi

Pantaloni impermeabili protejează împotriva ploii și în același timp elimină transpirația. Cu escapade mai extreme pantaloni de biciclete ar trebui să fie mai adaptate la condițiile expediției, să dea impresia că sunt confortabile și apropiate ca o a doua piele. Pentru a menține cel mai înalt confort și căldură, vă recomandăm să alegeți pantaloni izolați, care vor fi perfecti pentru expedițiile mai extreme. Material cu uscare rapidă și material de model respirabil FDX 1050 ofera confort optim pe distante medii. Pantalonii izolați cu bretele sunt o completare perfectă pentru model RAIN TROUSERS BLACK FSTR-6706-S care poate fi purtat ca set împotriva frigului și ploii. La fel ca la primul model, pantalonii pot fi purtati peste alte tipuri de pantaloni, astfel ca traseele de munte si iarna vor fi deschise!

Pantaloni izolați care pot fi purtați sub pantaloni impermeabili

Protecție împotriva ploaielor vor funcționa bine în situațiile de zi cu zi deplasarea la serviciu și sporturi extreme. Mai mult de un biciclist a experimentat o ploaie bruscă sau pur și simplu s-a udat, așa că nu este fără motiv pantaloni impermeabili ar trebui să fie un tovarăș de nedespărțit al escapadelor cu bicicleta.

Împreună cu pantalonii, merită să obțineți și huse impermeabile pentru pantofi de ciclism

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.