Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Insert pentru biciclete
 • Rezistent la vânt
 • Perechi incluse
 • Material de conducere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Boxer sport pentru bărbați

O zi petrecută în șa poate să-și ia amploare chiar și celor mai experimentați bicicliști. În timp ce pedalați, întreaga greutate a corpului se sprijină pe fese, așa că mersul lung cu bicicleta duce adesea la abraziuni dureroase și arsuri. Petreci mult timp cu bicicleta și te întrebi cum să eviți această problemă? Contrar aparențelor, nu este suficient să obțineți o șa bună. Răspunsul este boxerul confortabil pentru bicicletă, cu inserție! Este o soluție care are un impact esențial asupra confortului de conducere și oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva iritațiilor pielii iritante.selectați corespunzător Boxerul pentru ciclism te va face să uiți de problemele tale actuale și vei fi bucuros să pleci în călătorii lungi.

Chiloți sport pentru bărbați - baza ținutei oricărui ciclist

pentru bărbați este un must-have în garderoba fiecărui ciclist. Realizate din materiale flexibile, aderă perfect la piele și se adaptează la forma corpului. Cel mai înalt nivel de confort, chiar și în timpul exercițiilor intense, este asigurat de zonele speciale de termoreglare situate în locurile unde se eliberează cea mai mare căldură. Panourile din plasă asigură o ventilație optimă, iar șnurul din talie împiedică țesătura să se rostogolească și să se miște în timpul mersului. sport va fi perfect sub orice pantaloni scurți sau pantaloni de ciclism.

Boxer sport pentru bicicletă – alege un branț confortabil

Deși poate fi o surpriză pentru cicliștii începători, cicliștii experimentați știu foarte bine că un branț bine ales în boxer poate schimba complet ciclismul. Inserțiile avansate din punct de vedere tehnologic au o structură specială care asigură un flux optim de aer și previne abraziunile enervante și frecarea. Materialele de cea mai înaltă calitate asigură un drenaj adecvat al transpirației și au proprietăți antibacteriene, datorită cărora protejează împotriva mirosurilor neplăcute. Branțurile sunt flexibile și oferă o gamă liberă de mișcare. Acestea amortizează șocurile și vibrațiile chiar și atunci când conduceți pe terenul cel mai accidentat, prevenind astfel rănile și durerile musculare.

Boxer pentru ciclism - acordați atenție picioarelor

Tipul și metoda corectă de finisare a picioarelor boxului pentru ciclism pot face în mod semnificativ timpul petrecut în șa mai plăcut. În primul rând, acordă atenție lungimii picioarelor și adaptează-o la așteptările și preferințele tale. Un picior prea lung va restricționa mișcarea, în timp ce un picior prea scurt se va curba și va provoca disconfort. După ce ați ales lungimea potrivită, verificați cum sunt finisate picioarele. Cele mai confortabile sunt modelele cu panou fără cusături, care are un imprimeu special din silicon pe interior, precum boxerul pentru ciclism cu inserție KAYMAQ. Are functie anti-alunecare si protejeaza materialul impotriva rularii, iar tu poti fi sigur ca pantalonii scurti nu se vor lipi si nu iti vor irita pielea.

Boxeri cu inserție pentru bicicletă – confortul este în detalii

Unul dintre cele mai importante criterii pe care ar trebui să le îndeplinească un boxer pentru bicicletă confortabil este aranjarea cusăturilor care nu provoacă disconfort în timpul mersului. Cusăturile neuniforme, greșite, se pot lipi de piele în timpul orelor lungi de mers, provocând abraziuni și chiar răni. Prin urmare, pentru ca nimic să nu vă deranjeze în călătoriile cu bicicleta, acordați atenție metodei și calității îmbinării materialelor. Alege boxeri sport cu cusătură plată realizate pe mașini speciale (cum ar fi boxerii KAYMAQ) sau modele complet fără cusături de la Rogelli. Nu mai puțin importantă este calitatea firelor și a firelor folosite - acestea sunt puternice, flexibile și adaptate tipului de material. Firele de înaltă calitate sunt moi și plăcute la atingere, astfel încât nu irită nici măcar pielea cea mai sensibilă.
citiți mai departe colaps