Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Tricouri de ciclism cu mânecă lungă pentru femei

Toți pasionații de ciclism își selectează cu atenție îmbrăcămintea în funcție de specificul sportului și de condițiile meteo. În zilele mai reci, un tricou cu mâneci lungi este esențial. În magazinul virtual MikeSport.ro veți găsi tricouri de ciclism cu mânecă lungă pentru femei - îmbrăcăminte unică concepută ținând cont de nevoile femeilor.

Tricouri funcționale de ciclism pentru femei: mâneci lungi pentru zilele mai reci

De ce merită să ai în garderobă tricouri de ciclism pentru femei profesioniste ? Mânecile lungi se vor dovedi a fi neprețuite în timpul antrenamentului în zilele în care vremea nu se strică. Modelele pe care le oferim, spre deosebire de bluzele clasice, sunt realizate din materiale cu permeabilitate excelenta. Tricourile de ciclism cu mâneci lungi pentru femei sunt potrivite pe silueta, dar nu restricționează mișcarea. Utilizarea materialelor inovatoare face ca hainele să elibereze umezeala, să nu absoarbă mirosurile neplăcute și să favorizeze o termoreglare optimă. Cusăturile plate și finisarea atentă previn iritația. Tricourile de ciclism pentru femei cu mâneci lungi nu se pliază, ceea ce ar putea fi o sursă de disconfort. Părțile din spate ușor extinse împiedică înfășurarea spatelui.

Preferi îmbrăcămintea sport discretă, în culori închise? Sau poate, dimpotrivă, îți place să te remarci pe traseu? Nu avem nicio îndoială că printre tricourile de ciclism cu mânecă lungă de damă propuse, vei găsi un model care se potrivește perfect gustului tău!

MikeSport.ro- completează un set profesional!

Magazinul online MikeSport.ro este creat de pasionații de ciclism, ceea ce se reflectă în sortimentul nostru. Colecția extinsă include nu numai cămăși de biciclete cu mâneci lungi pentru femei , ci și modele cu mâneci scurte și fără mâneci, pantaloni scurți, hanorace, lenjerie termică pentru biciclete , încălțăminte, articole pentru acoperirea capului, tampoane și accesorii pentru biciclete. Toate produsele provin din ofertele unor producători respectați.



citiți mai departe colaps