Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Pălării de iarnă snowboard

Magazinul MikeSPORT oferă șepci de snowboard perfecte pentru schi în toate condițiile. Oferim produse ale unor branduri cunoscute atat pentru juniori cat si pentru adulti, practicand sport de amatori sau de competitie.

Oferta include șepci de snowboard sub cască care protejează eficient capul împotriva temperaturii scăzute și a vântului, precum și pălării de lână de înaltă calitate și eficiente, cu căptușeală caldă. Țesăturile moderne asigură o circulație adecvată a aerului și previn supraîncălzirea. Materialele sunt flexibile, se adaptează la forma capului și oferă un confort termic adecvat.

Palarie de snowboard pentru femei

Brandul Rogelli oferă o gamă largă de accesorii pentru sportivi. Aspectul interesant și materialele de înaltă calitate funcționează bine în orice vreme. O șapcă de snowboard pentru femei care poate fi purtată sub cască este una dintre modalitățile eficiente de a proteja capul împotriva frigului, a temperaturilor scăzute și a vântului.

Designul simplu al capacului se potrivește perfect formei capului. Modelul Rogelli Run este confectionat din Lycra izolata, care ofera un confort termic adecvat. Cusăturile plate, logo-urile reflectorizante și deschiderea în coadă de cal pe spate îl fac funcțional pentru sport. Este convenabil pentru schi, snowboard sau jogging.

Palarie de snowboard pentru barbati

Palaria clasica Viking Palmer pentru barbati cu forma ergonomica este usoara, calda si placuta la atingere. Seturile de culori ușor nestandard (negru cu cusături colorate sau o culoare uniformă, intensă) arată foarte bine pe cap. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj este termoregulatorul și membrana Gore-Tex cu windstopper. Modelul Palmer funcționează bine și ca izolație în zilele reci de iarnă.

Membrana Gore-Tex cu windstopper

Croiala căciulii de schi este perfectă și sub cască. Tehnologiile folosite oferă protecție împotriva vântului și frigului, în special a urechilor și a sinusurilor cele mai expuse la frig. Structura microporoasă a țesăturii oprește vântul. În același timp, permite excesul de umiditate să scape în exterior. Windstopper oferă o protecție excelentă împotriva vântului și reține căldura, datorită căreia pălăria pentru bărbați Palmer este funcțională și în timpul altor activități sportive și în utilizarea de zi cu zi.

Palarii de iarna pentru snowboard cu pompon

Pălăria de iarnă din lână Viking cu pompon este izolată cu o căptușeală special construită. Centura interioară din lână GORE-TEX INFINIUM cu membrană WINDSTOPPER® oferă un nivel ridicat de confort termic. Palaria ofera o protectie excelenta impotriva vantului si ajuta la mentinerea unui nivel adecvat de caldura in corp. 

Fleece minimizează contactul piele cu lână. O croiala simpla si culorile intense (dungi uni sau colorate) dau palariei Viking un aspect clasic, care este completat de un pompon care atrage privirea in partea de sus.

In oferta noastra veti gasi palarii de iarna, esarfe multifunctionale si cosuri de fum, manusi si sosete pentru toate conditiile meteo. Accesoriile profesionale pentru tinuta sporesc confortul si ofera protectie in cazul unei schimbari bruste de vreme.

citiți mai departe colaps