Ce îți oferă o cămașă termoactivă, cum să alegi mărimea potrivită și cum să o îngrijești, astfel încât îmbrăcămintea să-și păstreze proprietățile unice pentru o lungă perioadă de timp?

Îmbrăcămintea termoactivă este realizată din materiale cu o țesătură adecvată și este concepută pentru a elimina transpirația de pe piele, pentru a împiedica răcirea corpului în zilele reci și pentru a oferi răcoare plăcută în zilele toride.

Prin urmare, un tricou termoactiv este o alegere excelentă pentru persoanele active care doresc să asigure confort maxim în timpul sportului. Ce îți oferă o cămașă termoactivă, cum să alegi mărimea potrivită și cum să o îngrijești, astfel încât îmbrăcămintea să-și păstreze proprietățile unice pentru o lungă perioadă de timp?

Cum funcționează un tricou termoactiv și de ce merită să investești în achiziția lui?

Scopul îmbrăcămintei termoactive este de a asigura confort maxim în timpul efortului fizic intens. În timpul activității, corpul nostru transpira mai mult, așa că hainele obișnuite se pot lipi de corp și pot provoca disconfort. Pentru a compensa acest lucru, un tricou obișnuit din bumbac nu este suficient pentru noi - sub influența transpirației, acesta devine umed, pierzându-și astfel proprietățile.

Cu toate acestea, o cămașă termoactivă are proprietăți unicedatorită căruia devine posibilă eliminarea sentimentelor negative asociate producției de transpirație.

Îmbrăcăminte termoactivă Este realizate din materiale sintetice (în principal poliester sau poliamidă cu adaos de elastan, deși există și cămăși din lână merinos sau dintr-un amestec de fibre sintetice cu lână naturală) cu o țesătură specială de fibre, care este concepută pentru a îndepărta transpirația de pe piele și asigura confort termic.

koszulka do biegania

În zilele reci, un tricou termoactiv protejează organismul împotriva hipotermiei, pe de altă parte la cald, susține evaporarea mai rapidă a transpirației din piele oferind o senzatie placuta de racoare pe piele.

Ce cămașă termoactivă pentru vară și care pentru iarnă?

Pe lângă faptul că elimină excesul de umiditate de pe piele, tricoul termoactiv creează izolație termică, adică protejează organismul de răcirea excesivă. În această privință Împărțim îmbrăcămintea termoactivă în trei grupuri: cald (iarnă), Rău (pe tot parcursul anului) și lumină (aerisit pentru vara).

O astfel de împărțire vă permite să răspundeți imediat la întrebarea care tricou termoactiv pentru vară va funcționa bine și care tricou termoactiv pentru munte va fi alegerea optimă.

În zilele calde de vară, merită să iei un tricou subțire și aerisit care va ajuta la menținerea unei temperaturi constante a corpului și la asigurarea unei bune circulații a aerului.

Când temperaturile oscilează în jurul zero grade Celsius, hai sa-l punemîmbrăcăminte termică caldă,care îți va menține corpul cald.

În zilele foarte reci merita sa ajungeti la un tricou din lana merinos, care va asigura o izolare termica excelenta.

Cum să alegi dimensiunea unui tricou termoactiv și cum să-l îngrijești corect?

Când te întrebi ce cămașă termoactivă va fi cea mai bună pentru tine, problema cheie este să alegi mărimea potrivită.

Îmbrăcămintea termoactivă trebuie să se potrivească bine și să adere de corp ca nimic „a doua piele”. Un tricou prea larg nu va fi optim face față transpirației în exces și, ca urmare, nu își va face treaba în mod corespunzător.

Înainte de a face o achiziție, merită să citiți cu atenție tabelele de mărimi și să alegeți dimensiunea tricoului pe această bază.

Când ai deja un tricou termoactiv în posesia ta, ar trebui să te gândești la asta cum să speli acest tip de haine astfel încât să-și păstreze proprietățile unice pentru o lungă perioadă de timp.

Îngrijirea îmbrăcămintei termoactive este relativ simplă - trebuie doar să citiți cu atenție instrucțiunile de pe etichetă și să urmați informațiile conținute în aceasta.

Pentru tricouri din fibre sintetice cu adăugarea de elastan, trebuie evitată cu strictețe utilizarea temperaturilor ridicate.

Tricourile termoactive sunt cel mai bine spălate manual în apă călduță, cu adaos de blând detergenți dedicati îngrijirii îmbrăcămintei sport. După spălare, uscați-le într-un loc uscat și aerisit, neapărat departe de calorifere. De asemenea, trebuie amintit că hainele termoactive nu trebuie călcate deoarece putem deteriora ireversibil fibrele sintetice.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.