Spălarea hainelor termoactive este diferită de îngrijirea hainelor obișnuite. Este realizat din materiale speciale care necesită o întreținere adecvată.

Spălarea hainelor termoactive diferă de îngrijirea hainelor obișnuite. Este realizat din materiale speciale care necesită o întreținere adecvată. Îmbrăcămintea termoactivă trebuie spălată manual, folosind detergenți dedicați care vor curăța ușor hainele de murdărie și vor păstra proprietățile termoactive unice ale acesteia.

Cunoașterea principiilor de bază ale îngrijirii hainelor termoactive iar urmarirea acestora iti va permite sa te bucuri de calitatea excelenta a hainelor sport pentru o perioada indelungata.

Prin ce diferă hainele termoactive de hainele obișnuite?

Îmbrăcăminte termoactivă este produs cu materiale speciale care au o serie de proprietăţi utile persoanelor active. Sunt de obicei realizate din fibre sintetice (poliester, poliamidă și elastan), fibre naturale (lana merinos) sau o combinație a acestora și au o dublă funcție - sarcina lor este de a drena excesul de umiditate (transpirație) de pe piele și de a asigura izolarea termică. Pentru a putea menține aceste proprietăți mai mult decât prima spălare, hainele termoactive trebuie îngrijite corespunzător.

Este demn de remarcat faptul că haine termoactiv aparține spalare de câte ori este nevoie. Nu este adevărat că spălarea acestor tipuri de haine prea des le dăunează proprietăților. Dimpotrivă -curățarea regulată a îmbrăcămintei termoactive asigură că aceasta își îndeplinește în mod corespunzător rolul.

Grăsimea de la transpirație de pe suprafața țesăturii poate înfunda porii îmbrăcămintei, făcându-l mai puțin capabil să elimine umezeala. Sarea, pe de altă parte, poate reține apa și menține hainele umede mai mult timp. Spălarea regulată a hainelor termoactive favoruri de asemenea igienă i sănătate, și făcut corect vă permite să vă bucurați de calitatea excelentă a hainelor pentru o lungă perioadă de timp.

Cum se spală hainele termoactive? Este suficientă praf sau lichid obișnuit?

Înainte de a începe întreținerea îmbrăcămintei termoactive, ar trebui să citim eticheta irecomandarile producatorului referitor la spălare.

hotărât cel mai îmbrăcăminte termoactiv nu se recomandă spălarea la mașină. Această interdicție se datorează unui motiv simplu - îmbrăcămintea termoactivă este realizată din fibre sintetice care pot fi distruse sub influența temperaturii ridicate. Deci, dacă ne pasă de durabilitatea hainelor sport, merită să le spălăm manual în apă călduță la o temperatură de 30-40 de grade C.

De asemenea, hainele termoactive nu trebuie spălate cu detergenți „obișnuiți”.pe care le folosim pentru a curăța hainele de zi cu zi. Cele mai multe dintre ele conțin substanțe de spălat puternice care pot deteriora fibrele delicate ale îmbrăcămintei termoactive și, astfel, le pot priva de proprietățile sale unice.

In loc de asta, merită să ajungi lichide speciale pentru spălarea hainelor termoactive care nu numai că vor curăța perfect hainele termoactive de impurități, dar vor avea grijă și de starea bună a țesăturilor acestora.

Consultați produsele noastre de spălat și impregnare:

Atunci când aveți grijă de hainele termoactive, este, de asemenea, foarte important să o uscați corespunzător. După ce v-ați udat hainele, agățați-le într-un loc cald, uscat și aerisit. Cu toate acestea, nu trebuie să folosiți un calorifer în acest scop, deoarece căldura generată de acesta poate contribui la distrugerea materialului. Din același motiv, hainele termoactive nu trebuie călcate - sub influența temperaturii ridicate a fierului de călcat, fibrele sintetice se vor micșora și crăpa.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.