În acest articol, vă vom spune cum să vă spălați hainele de ciclism pentru a nu o deteriora.

Îmbrăcămintea dedicată pentru ciclism este o necesitate pentru fiecare persoană care își ia în serios hobby-ul ciclismului. Cu toate acestea, nu este suficient doar să cumpărați haine de o calitate deosebită - îmbrăcămintea pentru ciclism trebuie îngrijită în mod corespunzător în fiecare zi, astfel încât să își păstreze proprietățile unice pentru o lungă perioadă de timp, să arate bine și să ne servească cât mai mult timp. În acest articol, vă vom spune cum să spălați îmbrăcămintea de ciclism pentru a nu o deteriora și astfel să nu aruncați banii investiți în ea la gunoi.

De ce îmbrăcămintea pentru ciclism necesită un tratament special?

îmbrăcăminte pentru ciclism în multe privințe diferă de hainele obișnuite. Este realizat din materiale speciale care necesită o întreținere adecvată pentru a-și păstra proprietățile unice pentru o perioadă lungă de timp.

Tricouri și pantaloni scurți de ciclism acestea sunt adesea realizate din țesături cu membrană speciale care elimină în mod optim transpirația și garantează o circulație adecvată a aerului.

jak prać odzież rowerową

Astfel de haine nu trebuie spălate cu praful sau lichidul obișnuit pe care îl folosim pentru a ne curăța hainele de zi cu zi. În cele mai multe cazuri, acestea conțin substanțe de spălat prea puternice și substanțe de umplere suplimentare care pot deteriora fibrele delicate ale îmbrăcămintei și pot înfunda porii acestora, interferând astfel cu schimbul adecvat de aer și împiedicând îndepărtarea umezelii.

Pentru a avea grijă corectă de îmbrăcămintea pentru ciclism, detergenții obișnuiți de spălat trebuie înlocuiți cu alții speciali preparate dedicate spălării hainelor sportive a căror formulă nu numai că nu va dăuna țesăturilor, ci și va extinde durabilitatea acestora. Odată la câteva spălări, merită să folosiți și una specială, croită pe o anumită haină impregnare lichidă, care va proteja hainele împotriva petelor și îi va întări proprietățile impermeabile și termice.

Produse populare în magazinul nostru:

Cum se spală hainele de ciclism și cât de des trebuie făcută?

Îmbrăcămintea sport trebuie spălată ori de câte ori este necesar. Frecvența spălării, desigur, afectează viața hainelor și cu cât le curățăm mai des, cu atât se vor uza de obicei mai repede, dar nu trebuie să exagerați în nicio direcție.

Așa că haideți să spălăm hainele de ciclism de câte ori este necesar, pentru că păstrarea lor murdară are și un impact negativ asupra stării, proprietăților și aspectului lor. Cu toate acestea, răspunsul la întrebarea de bază rămâne, adică cum să spăl hainele de ciclism și se poate face în mașina de spălat?

Inainte de vom trece la spălarea hainelor de bicicletă, este necesar citiți cu atenție instrucțiunile de spălare plasat pe eticheta fiecărui articol de îmbrăcăminte. Majoritatea hainelor de ciclism nu sunt recomandate pentru spălarea la mașina de spălat, ceea ce înseamnă că trebuie curățate manual. Acest lucru este dictat de construcția îmbrăcămintei sport, care este realizată din fibre delicate, sintetice, sensibile la temperaturi ridicate. Din același motiv, hainele de ciclism nu trebuie, de asemenea, călcate, ci uscate bine răspândite într-un loc cald și aerisit, departe de calorifere și alte surse de căldură.

În concluzie, Îmbrăcămintea de ciclism trebuie spălată în apă rece sau călduță folosind detergenți dedicați hainelor sport și uscată în mod natural. Acest lucru va permite pentru o lungă perioadă de timp să se păstreze proprietățile unice ale materialelor din care sunt fabricate hainele, culoarea și forma lor și să se evite necesitatea înlocuirii îmbrăcămintei sport cu înlocuiri prea frecvente costisitoare.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.