În afara ferestrei, soarele este plăcut, iar temperaturile ajung la 30 de grade - într-un cuvânt, vara este în plină desfășurare!

În afara ferestrei, soarele este plăcut, iar temperaturile ajung la 30 de grade - într-un cuvânt, vara este în plină desfășurare! Acesta este momentul în care nu există altceva de făcut decât să te urci pe bicicletă și să mergi în distanța albastră. La urma urmei, așteptăm astfel de condiții tot timpul anului. Apoi există o dilemă - ce să porți într-o excursie cu bicicleta pentru a nu ne deranja căldura. Nu contează dacă mergi la o plimbare pe munte sau pe drum sau dacă ești fan MTB - ținuta cu siguranță nu ar trebui să te limiteze. Astăzi vă sugerăm ce elemente ale garderobei pentru ciclism vor funcționa cel mai bine vara.

Îmbrăcăminte de ciclism pentru vară - ce material să alegi?

Baza pentru completarea unei ținute ar trebui să fie în primul rând materialul din care este făcută îmbrăcăminte pentru ciclism. Ar trebui să fie țesături respirabile, care să lase aerul să treacă, astfel încât chiar dacă transpirați în timp ce conduceți, nu va fi incomod. Hainele obișnuite pe care le purtați în fiecare zi pot funcționa din când în când, dar dacă planificați excursii regulate, merită să cumpărați mai multe articole de îmbrăcăminte profesionale.

Tricou de ciclism - ce să porți vara?

Funcționează cel mai bine varatricou de ciclism ușor, din material subtire si aerisit. Perfect tricouri pentru biciclete sunt cusute dintr-un material sintetic (de obicei poliamidă, poliester sau elastan), a cărui sarcină principală este să elimine umezeala spre exterior. Acest lucru este deosebit de important în zilele toride când transpiram mai mult. Materialul înmuiat care se lipește de corp poate fi foarte neplăcut. Profesional tricouri pentru biciclete se usucă mult mai repede și oferă un confort sporit de condus.

Spatele tricoului de ciclism ROGELLI model BLOCK realizat dintr-o structura de plasa (plasa) va asigura un flux optim de aer in zilele caniculare.

niste tricouri de ciclism sunt realizate din materiale speciale care ne protejează suplimentar pielea împotriva radiațiilor UV nocive, care vor fi apreciate în special de persoanele care intenționează să petreacă ore îndelungate la soare. În zilele caniculare, tricourile cu plasă sunt perfecte, datorită cărora ventilația este și mai bună.

Investind într-unul nou tricou de ciclism, De asemenea, merită să acordați atenție micilor detalii care vor face călătoria și mai plăcută. Bicicliștii apreciază în special modelele cu spatele extins, datorită cărora tricoul rămâne pe loc și nu se mișcă.

Exemple de cămăși pentru biciclete pentru bărbați și femei.

Pantaloni scurți de ciclism pentru vară

Pantaloni scurți de ciclism este cel mai important element al garderobei fiecărui biciclist. Datorită lor, plimbările noastre sunt confortabile chiar și atunci când durează mult timp. Alegem vara, desigur pantaloni scurți de ciclism. Și mai presus de toate, cele din material subțire, care elimină umezeala.

Salopete KAYMAQ model KYB-0012. Construcție superioară din plasă, suport confortabil pentru ciclism pe distanțe lungi, fabricat în Italia.

În sortimentul de magazine vei găsi ambele versiuni fără bretele, Ce pe bavete. Este decizia ta care model este mai confortabil pentru tine, dar dacă plănuiești să-ți cumperi primele pantaloni scurți de ciclism, recomandam alegerea unui model cu bretele. Sunt mai confortabile, nu alunecă în timpul mersului și nu comprimă stomacul, ceea ce va fi util în timpul plimbărilor mai lungi. Dacă nu vă plac armăturile strânse pantaloni scurți de bicicletă, poți alege singur pantaloni scurți pentru biciclete mtb a cărui croială mai largi vă va oferi mai multă libertate de mișcare. Indiferent ce tip de pantaloni scurți ai alege pentru tine, cheia este inserția care previne frecarea și amortizează ușor. Mai ales vara, asigurați-vă că branțul are proprietăți antibacteriene și de ventilație.

Lenjerie potrivită - un must-have pentru fiecare ciclist

Un element care nu poate lipsi din garderoba ta este cu siguranță erupție cutanată de căldură ciclistă. Atunci cand iti alegi un model, alege unul care sa se potriveasca bine corpului tau si sa nu se ciupeasca in niciun loc. Merită să acordați o atenție deosebită lenjeriei fără cusături, datorită căreia, chiar și în timpul unui efort intens, nu veți obține abraziuni dureroase.

Geacă de ciclism ultraușoară și aerisită de la KAYMAQ

Deși pentru unii oameni a pune un strat suplimentar vara este o prostie totală, merită să știți că lenjeria termoactivă este aplicabilă nu numai iarna. Erupție cutanată de căldură la bicicletă în versiunea de vară, este conceput pentru a elimina transpirația și a ne lăsa pielea uscată mai mult timp. Vara, alegem modele din material ușor, ajurat, datorită cărora nu ne vom supraîncălzi. Un astfel de tricou ar trebui să se potrivească bine corpului nostru și să se potrivească cu restul corpului nostru îmbrăcăminte pentru ciclism. Când măsurați lenjeria de ciclism, merită să verificați dacă se potrivește bine sub tricourile pe care le aveți deja.

Picioare și mâini - ce să porți vara?

Șosete de ciclism - pe care să alegi?

Vara, când transpiram mai mult, ale noastre îmbrăcăminte pentru biciclete ar trebui să fie un aliat, nu un inamic. Nu este diferit cu șosetele. De obicei ciorapi, în care porți în fiecare zi, poate deveni rapid o pacoste în timpul călătoriilor cu bicicleta.

Pe bicicleta îmbracă ciorapi fabricat din material respirabil, care elimină umezeala, de exemplu poliamidă. De asemenea, ar trebui să fie subțiri și aerisite. Nu cumpăra niciodată șosete din acril, în care piciorul tău chiar să fiarbă! Perfect șosete de ciclism acestea ar trebui să fie întărite în jurul degetelor de la picioare și călcâielor și să aibă colturi bune, datorită cărora șosete de ciclism nu va aluneca. Pentru vara, alege-i pe cei a caror parte superioara si elementele care ies dincolo de pantofi erau subtiri si aerisite.

Mănuși de ciclism pentru vară

Mănuși de bicicletă Acesta este un lucru obligatoriu, mai ales în zilele calde - atunci este foarte ușor să te enervezi. Alege modele cu ventilatie, din material subtire. Pentru a fi confortabil, pune-ți mănuși care se potrivesc bine mâinilor tale. Mănuși de ciclism ar trebui să aibă și elemente în partea interioară care vor îmbunătăți aderența volanului, datorită cărora te vei simți stabil și în siguranță. Pentru vara, bineinteles, alegem manusi fara degete.

Ce să porți sub cască vara?

Temperaturile ridicate de vară ne fac să ne dorim să purtăm cât mai puțin, dar uneori mai puțin nu este mai bine. Acesta este cazul cu acoperirea capului. Chiar și vara, merită să luați în considerare un strat suplimentar sub cască. Și va funcționa grozav aici bandana pentru casca de bicicleta, care vă va proteja capul de soare și, de asemenea, va elimina parțial senzația de disconfort asociată cu transpirația capului. Este bine să iei o bandană din material subțire și respirabil. Un produs de bună calitate va elimina o parte din transpirație, făcând condusul chiar și la temperaturi ridicate mult mai confortabil.

Când cauți haine pentru tine, concentrează-te în primul rând pe calitate, nu pe cantitate. Amintiți-vă că hainele din material impermeabil și ieftin vă pot transforma rapid călătoria într-un coșmar. Uneori este mai bine să investiți în elementele care vă vor îmbunătăți cu adevărat confortul călătoriei și vă vor face să nu doriți să vă întoarceți niciodată la tricouri din bumbac simplu sau la pantaloni scurți.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.