Nu știi să-ți protejezi genunchii/picioarele în zilele mai reci? Citiți ghidul nostru scurt despre ceea ce ar trebui să aveți cu dvs. în zilele mai reci pentru a asigura confortul termic pentru genunchi.

Cum să-ți protejezi genunchii de frig în timp ce mergi cu bicicleta?

Cel mai adesea, bicicliștii văd cauzele durerii de genunchi în munca incorectă a picioarelor în timpul călăriei, un grup muscular nedezvoltat în comparație cu grupul antagonist, poziția incorectă a șeii sau blocaje în cazul pedalelor fără clips.

Puțini oameni realizează că durerea de genunchi poate fi cauzată de frig și hipotermia acestei părți a corpului. Când temperatura scade sub +10 grade Celsius, o atenție deosebită trebuie acordată nu numai mâinilor sau picioarelor (care par să se răcească cel mai repede), ci mai ales genunchilor.

Aflați cum să vă protejați genunchii de frig.

Cum să vă protejați genunchii de răceală în timp ce mergeți cu bicicleta?

Mușchii picioarelor se încălzesc în timp ce mergi cu bicicleta. Aceasta înseamnă că de multe ori ciclistul nu simte frigul. Genunchii sunt expuși condițiilor meteorologice negative. Această parte a corpului nu este acoperită de grăsime și mușchi, ceea ce o face mai vulnerabilă la hipotermie.

Cel mai adesea toamna și iarna ne punem pantaloni lungi și lenjerie termoactivă, care protejează picioarele întregi de răcire. Cu toate acestea, merită să folosiți genunchiere în zilele mai reci. Genunchierele pot fi combinate și cu pantaloni scurți și pantaloni 3/4. Depinde de preferințele individuale și de rezistența la frig a biciclistului.

Genunchiere sau suporturi pentru picioare pentru ciclism

M-am prăbușit pe vâsletor este o solutie care se foloseste in combinatie cu alte elemente vestimentare. Genunchierele sunt sub formă de tuburi de material textil, care ajung de obicei de la mijlocul coapsei și se termină la câțiva centimetri sub genunchi. Sarcina lor este să protejeze împotriva frigului și a vântului.

În interior, acestea sunt acoperite cu un material a cărui sarcină este să ofere căldură (de exemplu, lână). De regulă, stratul exterior (de sus) este flexibil și asigură o potrivire adecvată pe corp.

Atunci când alegeți genunchiere, ar trebui să vă ghidați în primul rând după dimensiunea acestora. Dacă sunt prea strânse, pot provoca disconfort și pot strânge coapsele - mai ales în timpul călătoriilor mai lungi. Protecțiile prea lărgite vor aluneca de la sine, ceea ce poate fi, de asemenea, o pacoste.

Unele modele sunt echipate suplimentar cu elemente reflectorizante care cresc vizibilitatea biciclistului – mai ales după întuneric. O funcționalitate interesantă este și o bandă de silicon cusută în interior. Previne alunecarea spontană a materialului de pe coapse.

Sarcina genunchierelor este de a proteja articulațiile împotriva răcirii și a răcirii. Sunt recomandate în special persoanelor care s-au plâns de dureri de genunchi după plimbări lungi cu bicicleta în zilele mai reci.

Genunchierele sunt o alternativă picioare de ciclism. Aceasta este de fapt o versiune alungită a genunchierelor. Au aceleași avantaje ca și genunchierele și protejează în plus nu numai genunchii, ci și întregul vițel.

Avantajul genunchierelor sau apărătoarelor pentru picioare este că le poți avea oricând la îndemână, nu neapărat în genunchi. Ele pot fi împachetate într-un rucsac și îmbrăcate în timpul unei pauze în timpul conducerii, când simțim un frig puternic. În plus, picioarele pot avea și o funcție de protecție vara - protejând împotriva razelor solare (versiunea neizolată, din material precum pantalonii scurți de vară pantaloni scurți de ciclism).

Pantaloni de ciclism 3/4 picior

Protecția adecvată a genunchilor în zilele mai reci de vară și toamna mai caldă poate fi asigurată de pantaloni 3/4. Acestea protejează împotriva vântului și sunt perfecte pentru temperaturi medii.

Pantalonii cu picioare 3/4 sunt o cale de mijloc între pantaloni scurți și pantaloni lungi. Acestea protejează coapsele, genunchii și o parte a gambei împotriva condițiilor meteorologice. Unii bicicliști aleg să le folosească în combinație cu șosete mai lungi sau apărătoare pentru gambe.

Ca si in cazul genunchierelor, acestea sunt de obicei realizate dintr-un material flexibil care se adapteaza la forma corpului. Acestea pot fi îmbogățite cu elemente reflectorizante, ceea ce mărește vizibilitatea biciclistului după întuneric.

Pantaloni lungi de ciclism

Toamna târziu și iarna este perioada în care este deosebit de important să aveți grijă de o protecție adecvată împotriva frigului în timp ce mergeți cu bicicleta. Un element indispensabil al fiecărui biciclist în această perioadă sunt Pantaloni lungi.

Pantalonii lungi de ciclism pot fi confectionati din material elastic, mai subtire. Există și modele tipice de iarnă - izolate, care sunt perfecte pentru temperaturi mai scăzute.

Pantaloni lungi pentru bicicleta, pe langa elemente reflectorizante, pot fi echipate cu fermoare in partea de jos. Ele ușurează îmbrăcarea și scoaterea hainelor și oferă o potrivire perfectă la gambe și glezne.

Această piesă vestimentară poate fi combinată cu succes cu genunchiere. Designul genunchierelor vă permite să le puneți direct pe pantaloni, ceea ce oferă protecție suplimentară acestor puncte sensibile ale corpului.

Protejarea genunchilor de frig și alte condiții meteorologice este foarte importantă. Mulți oameni atribuie în mod greșit durerea de genunchi suprasolicitarii. Între timp, toamna și iarna, este ușor să răcești această parte a corpului, care este unul dintre principalele motive pentru a simți durerea după mersul pe bicicletă.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.