Ești gata de mers cu bicicleta toamna și iarna?

Imbracamintea de ciclism toamna-iarna 2021/2022 este acum la oferta

Zilele călduroase au trecut în urmă, este timpul să ne pregătim pentru zilele reci de toamnă și iarnă și să vă completați garderoba de ciclism cu îmbrăcăminte adecvată. Amintiți-vă, puteți oricând să ieșiți pe bicicletă, întrebarea este dacă aveți îmbrăcămintea potrivită care să vă ofere o protecție adecvată împotriva frigului și umezelii?

Iată o listă de produse pe care le veți găsi utile

Lenjerie termoactivă - să te țină uscat.

Hanorac pentru ciclism - folosește-l ca strat exterior sau sub jachetă. Îți va oferi întotdeauna protecție termică suplimentară.

Geaca de ciclism - protectie impotriva umezelii si vantului. Modelele selectate sunt, de asemenea, izolate suplimentar, oferind o protecție termică și mai bună.

Pantaloni de ciclism - lungi, izolate, asigură protecție termică, iar modelele selectate cu panouri cu membrană protejează și împotriva vântului.

Mănuși de ciclism - protectie impotriva frigului si modelele selectate ofera protectie suplimentara impotriva apei.

Pălării calde sub cască - capul este cel mai important, aici caldura scapă cel mai repede. Modelele de capace de casti pot fi izolate si echipate cu panouri rezistente la vant pentru o protectie si mai buna impotriva frigului patrunzator.

Balaclave și coșuri de fum - pentru cei pentru care eșarfele multifuncționale și șepcile de cască nu sunt suficiente și vor să aibă confort termic în toate condițiile.

Eșarfe multifuncționale - foloseste dupa preferinte, protectia gatului, fetei, capului dupa cum iti place, merita sa ai mereu cu tine pentru ca nu stii niciodata cand iti va fi de folos.

Șosete calde - amintiți-vă despre șosetele calde, deoarece picioarele, în afară de mâini, îngheață cel mai repede în timp ce mergeți cu bicicleta.

Huse pentru pantofi de ciclism - ciorapii nu sunt totul, merita intotdeauna sa ai huse de pantofi, vara, modelele neizolate protejeaza impotriva apei si noroiului, iar cele de iarna/izolate in mod tipic vor oferi in plus confort termic.

Ai totul?

Îți amintești să fii vizibil? Toamna și iarna se întunecă repede, așa că cu siguranță vei avea nevoie iluminatul bicicletei și aripi de biciclete ca protecție împotriva noroiului și apei

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.