Tricouri de ciclism acela dintre elementele de bază ale echipamentului fiecărui biciclist. Ele completează îmbrăcămintea pentru ciclism. În multe situații, acestea sunt o alternativă excelentă la jachete. Afla de ce ar trebui sa pariezi pe un hanorac de ciclism si la ce sa tii cont cand il cumperi.

Hanorace pentru ciclism - de ce merită să le folosești?

Ciclismul devine din ce în ce mai popular. Când mergeți într-o excursie cu bicicleta, merită să aveți grijă echipament adecvat și îmbrăcăminte profesională. După doar câțiva mile, un pulover sau un hanorac obișnuit care nu este conceput pentru ciclism poate provoca disconfort vizibil.

Special jachete de ciclism este o soluție care nu numai că va oferi confort de utilizare dar va permite și bucurați-vă de fiecare milă pe care o conduceți. Acest tip de îmbrăcăminte pentru ciclism este confecționat din țesături sintetice de înaltă calitate și izolație suplimentară sub formă de plasă, lână sau puf. Producătorii aplică panouri rezistente la vant, care protejează nu numai de rafale de vânt, ci și de umezeală.

Tricourile de ciclism sunt perfecte toamna si iarna si de asemenea in zile mai răcoroase în sezonul de vară și primăvară. În unele situații, acestea pot oferi utilizatorului proprietăți și parametri mai buni decât jachetele de ciclism. Ele oferă mai bine respirabilitate, și aerare. Datorită acestui lucru, garantează confortul utilizării la cel mai înalt nivel.

Cum să alegi un tricou de ciclism bun?

Cum să găsești tricoul de ciclism perfect? Vă sugerăm ce să căutați atunci când căutați acest element de îmbrăcăminte pentru ciclism.

  •      Merită să pariezi materiale sintetice de înaltă calitate. Dacă mai punem un strat de haine, ne vom fi mai cald, dar corpul va începe să transpire mai mult. Purtați-vă în timpul mersului intens cu bicicleta tricou de ciclism respirabil va oferi confort. Nu există nimic mai rău decât hainele umede lipite de corp. Asta se întâmplă uneori când nu ne adaptăm îmbrăcămintea la condițiile meteorologice și ne punem o jachetă peste un tricou. Tricouri de ciclism din materiale sintetice se usucă mai repede ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar, de exemplu, în timpul excursiilor de mai multe zile cu bicicleta.
  •      De asemenea, este important Grosimea materialului și încălzire hanorace. Producătorii oferă ambele modele realizate din materiale subțiri, Ce mai gros care sunt perfecte pentru zilele reci. Crește confort termic Este posibil datorită utilizării unui hanorac cu așa-numitul cu o grămadă sau cu un strat de lână.
  •      Modelele de hanorace au tipice croiala de ciclism. Sunt un pic alungit la spate. Sunt, de asemenea, un atu bătături pe mâneci și pe jos. Datorită acestui fapt, aerul rece nu va intra sub hanorac.
  •      buzunare – este un alt element căruia îi merită atenție. Merita sa ai buzunare in fata care se inchid cu fermoar expres. Unele modele sunt echipate suplimentar cu buzunare speciale pe spate.
  •      Problema este de asemenea importantă Siguranță, asa ca merita sa alegi un model cu reflectoare. Elementele reflectorizante ne vor face perfect vizibili pe drum - chiar si de la distanta mare.

Un hanorac selectat corespunzător va face orice condiții meteorologice să nu fie groaznice pentru noi. Este bine sa ai doua tricouri de ciclism – unul subtire si unul mai gros, care pot fi purtate tinand cont de conditiile de afara.

Consultați cele mai bine vândute tricouri de ciclism

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.