Pantalonii scurti de ciclism vin în două versiuni - strâmți și largi. Verifică pe care să o alegi!

Pantaloni scurți de ciclism vin în două versiuni -strâns și lejer. Pantalonii scurți de ciclism largi, cunoscuți în mod obișnuit ca pantaloni scurți de ciclism, sunt aleși cu nerăbdare de iubitorii de echitație competitivă și de cicliștii care, din diverse motive, nu se văd în pantaloni scurți strâmți. La rândul lor, pantalonii scurți bine se potrivesc sunt o opțiune excelentă pentru bicicliști și bicicliști care apreciază confortul și confortul maxim în timpul mersului.

Pantaloni scurți de ciclism largi și caracteristicile acestora

luzne spodenki na rower

Pantaloni scurți de ciclism largi, adică pantalonii scurți populari pentru ciclism, sunt proiectați în principal pentru persoanele care circulă prin oraș sau fac plimbări recreative cu bicicleta. Arata ca niste pantaloni scurti clasici, sport, ceea ce inseamna ca poti iesi la plimbare sau sa explorezi zona fara a fi nevoie sa te schimbi sau sa defilezi intr-o tinuta tipica de ciclism.

Pasionaților de ciclism le place, de asemenea, să poarte pantaloni scurți de ciclism largi. În special pantalonii scurți din materiale rezistente la deteriorare, care nu se vor teme să călătorească pe teren dificil, vor fi perfecti pentru ei.

alegând pantaloni scurți de ciclism largi merită să le acordați atenție adeziune la corp - acest tip de îmbrăcăminte nu poate fi prea largi, deoarece poate provoca frecări și disconfort, mai ales după o plimbare lungă. De asemenea, merită să verificați dacă modelul pe care îl alegem este echipat cu boxeri cu inserție pentru ciclism - pantalonii scurți de ciclism largi pot avea sau nu.

Sarcina boxerului cu un suport pentru ciclism este de a absorbi șocurile în timpul mersului și de a proteja partea inferioară a spatelui împotriva abraziunilor și rănilor. La majoritatea pantalonilor scurți de ciclism largi, boxerul cu pernă se pot desprinde, ceea ce este și avantajul lor.

Pantaloni scurți de ciclism strâmți - prin ce se deosebesc de pantalonii scurți largi?

Pantaloni scurti de ciclism strâmți, numiți pantaloni scurți de ciclism sau pantaloni scurți de ciclism, după cum sugerează și numele lor, aderă foarte bine pe corp, devenind aproape „a doua piele” a ciclistului. Acest tip de pantaloni scurți este cel mai adesea ales de bicicliști și de persoanele care participă în mod regulat la antrenamente și curse.

Pantaloni scurti de ciclism strâmți,datorită potrivirii perfecte pe corp garanție confort și confort maxim în timpul conducerii. Toate modelele au, de asemenea, o inserție integrată, cusută permanent, care protejează partea inferioară a spatelui împotriva abraziunilor și rănilor. În prezent, branțurile de ciclism de cea mai bună calitate sunt realizate din spume de diferite densități și merită să ajungem la pantalonii scurți echipați cu acestea, mai ales dacă ne plac plimbările mai lungi și petrecem mult timp pe șa.

Atunci când decideți să cumpărați pantaloni scurți de ciclism într-o versiune strânsă, o atenție deosebită trebuie acordată și cusăturiiy. Pantalonii scurți de bună calitate trebuie cusuți în așa fel încât, în ciuda potrivirii strânse pe corp, să nu provoace abraziuni sau presiune asupra pielii. Prin urmare, merită să acordați atenție calității cusăturilor și materialului pantalonilor scurți, care trebuie adaptate la temperatura de afară.

Este, de asemenea, o problemă importantă în sine greutatea materialului, care este mai mare, cu atât va oferi mai bine suport corpului și mai mult confort și eficiență de conducere. Bretele vor fi, de asemenea, un plus foarte util și practic pentru pantaloni scurți. Sarcina lor este de a preveni alunecarea pantalonilor scurți în timpul călăriei și de a menține inserția într-un singur loc, adică de a oferi protecție suplimentară împotriva abraziunilor.

Pantaloni scurți de ciclism cu bretele - bărbați:

Pantaloni scurți de ciclism cu bretele - femei:

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.