Lista noastră cu cei mai cumpărați pantaloni de ciclism, care este perfect pentru zilele reci de toamnă și iarnă

CE PANTALONI DE CICLISME SA ALEG?

Te întrebi ce pantaloni izolatori pentru ciclism cu o insertie de ales pentru sezonul care vine. Perioada toamna-iarna, la fel ca si primavara, este o perioada in care pantalonii scurti de ciclism, chiar si in combinatie cu picioarele de ciclism sau genunchiere, nu sunt suficiente, asa ca merita sa iti iei pantaloni lungi care sa asigure un confort termic adecvat. In oferta noastra, pantalonii de ciclism lungi, neizolati, au piciorul detasabil si croiala larga, poti cumpara boxeri de ciclism interior cu insertie, apoi putem folosi acest model pe tot parcursul anului. Pe de altă parte, marea majoritate a pantalonilor lungi de ciclism izolați, cu pernă, vor fi confecționați dintr-un material flexibil, izolat, care aderă la corp. Acest lucru va asigura un confort termic optim atât în ​​zilele reci, cât și în cele tipice de iarnă. În plus, pantalonii de ciclism pot avea inserții suplimentare realizate dintr-o membrană antivânt, concepute pentru a asigura un confort termic optim la temperaturi scăzute și pe trasee mai lungi în timpul mersului.

Pantaloni lungi de ciclism poate fi împărțit în 3 grupe/variante

GRUPA 1 - pantaloni de ciclism neizolați. Acestea sunt de obicei modele cu picior detasabil sau nu. Materialul nu este izolat, poate fi impermeabil. Pantalonii de ciclism au o croială lejeră (sunt în ofertă și modele elastice cu bretele), așa că iarna putem purta lenjerie termoactivă pe dedesubt. Vizualizare lista ->

GRUPA 2 -pantaloni izolatori pentru ciclism, croială strânsă fără protecție împotriva vântului. Un astfel de model va fi folosit cel mai adesea toamna, primavara devreme si iarna, cand temperaturile sunt pozitive. Aceste tipuri de pantaloni de ciclism nu protejează împotriva vântului din cauza lipsei unei membrane rezistente la vânt. Pantalonii cu salopete ne protejează spatele împotriva frigului. Vizualizare lista ->

GRUPA 3 -pantalonii de iarnă pentru ciclism sunt izolați, au de asemenea o croială ajustată ca grupa 2, dar în plus cu panouri antivânt în partea din față. Pantalonii de ciclism sunt confectionati din materiale de cea mai inalta calitate precum membranele ThermoRobuaix si ZERO WIND. Astfel de modele vor funcționa cel mai bine la temperaturi minus iarna și la temperaturi pozitive, dar nu mai mari de + 10 C, unde începe să se încălzească prea mult în ele. Versiunea cu bavete ne protejează suplimentar spatele împotriva frigului ca în grupa 2. Vizualizare lista ->

Tine minte !

Modelele de pantaloni fără inserție pentru ciclism, de exemplu modelele de pantaloni de alergare sau de schi fond, pot fi folosite și pe o bicicletă. Tot ce trebuie să faci este să porți pantalonii scurți de ciclism de vară sub astfel de pantaloni, de preferință cu bretele, care îți vor oferi confort de șezut datorită tamponului de ciclism care se află în pantaloni scurți și confort termic mai mare datorită stratului suplimentar de material.

Nu purtăm sub pantaloni de ciclism din grupele 2 și 3 lenjerie termoactiv, inclusiv serie de box nici chiloți. Același principiu se aplică și atunci când folosim pantaloni scurți de ciclism de vară, unde îi folosim și fără lenjerie intimă.

Vă prezentăm mai jos o listă cu 20 de modele care sunt disponibile în magazinul nostru și sunt cel mai des alese de clienții noștri. Lista este actualizată dinamic și arată modelele actuale și cele mai populare de pantaloni de ciclism de iarnă.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.