Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Lungimea manecii
 • Extractor
 • Guler stand-up
 • Tăiere
 • Lungimea fermoarului
 • Material de conducere
Clar Filtru

Tricouri de alergare pentru femei

Hainele de alergat ar trebui să fie în primul rând confortabile. Tricourile specializate pentru alergare pentru femei sunt, mai presus de toate, structuri fără sudură care previn frecarea. Materialele moderne înseamnă că fiecare bluză de alergare pentru femei din oferta noastră asigură o circulație excelentă a aerului. De asemenea, oferim tricouri de alergare pentru femei cu proprietăți termoactive. Acest tricou de alergare pentru femei este perfect pentru activități în zilele mai reci. În sortimentul nostru, fiecare femeie va găsi ceva pentru ea - asta pentru că oferim tricouri de alergat în multe stiluri și culori. Te invitam!

Cele mai bune tricouri de alergare pentru femei

Bluzele sport de damă vor fi utile în diverse condiții meteorologice. Merită să faceți aprovizionare cu multe modele ale acestei îmbrăcăminte pentru a fi pregătite imediat pentru antrenament. În primul rând, poți alege cămăși fără mâneci, scurte sau lungi. Le poți potrivi cu ușurință pe fiecare dintre ele cu ocazia de a porni pe traseu, indiferent de condițiile meteorologice. De asemenea, merită să obțineți jachete și hanorace pentru alergare pentru femei, care vor completa funcționalitatea tricourilor și vor oferi căldură suplimentară.

Cămăși fără mâneci

O cămașă fără mâneci este un model foarte popular. Este util nu numai ca tricou de jogging, ci și pentru a merge la sală sau fitness. Unul dintre modelele Rogelli - Indigo - este realizat din material Dynacool, care este respirabil si foarte usor. Astfel de haine vă vor oferi confort în timp ce alergați în zilele caniculare. În plus, croiala ajustată nu restricționează mișcarea în timpul activităților sportive. Va recomandam si modelul Run Esta de la aceeasi firma cu structura fina in lacrima.

Bluză de alergare damă cu mâneci scurte

Un alt tricou sport preferat este bluza de jogging cu mâneci scurte pentru femei . În magazinul nostru există modele cu finisaje diferite ale decolteului, astfel încât fiecare dintre doamne să-l poată alege pe cel potrivit pentru ea însăși. Avem o gamă de haine cu diferite croi, de exemplu, strâmte sau largi. Tricourile de alergare pentru femei sunt, de asemenea, realizate din materiale respirabile. Este o propunere nu numai pentru jogging sau o sală de sport, ci și o opțiune excelentă pentru o plimbare de vară sau o excursie de vacanță la munte.

Bluze de alergare damă cu mâneci lungi

Bluzele de alergare de damă cu mâneci lungi sunt o alegere foarte bună pentru zilele mai reci. Avem multe versiuni diferite ale acestui articol de îmbrăcăminte în sortimentul nostru. În primul rând, ele diferă în detalii precum utilizarea unui guler în picioare sau a unui decolteu obișnuit. Tricoul de alergare cu mânecă lungă pentru femei poate avea și un fermoar cusut sub gât. În plus, unele modele au mâneci alungite cu orificiu pentru degetul mare, precum Rogelli Carina 2.0. O soluție interesantă este utilizarea țesăturii de plasă în panourile laterale, care este concepută pentru a scurge transpirația, de exemplu Craft Run Mind.

Bluze sport de damă - perfecte pentru fiecare antrenament

Vă recomandăm tricourile sport de damă pentru că sunt produsele perfecte de folosit în timpul fiecărei sesiuni de antrenament. Datorită țesăturilor respirabile, nivelul de confort este maximizat cu efort sporit. Este de remarcat faptul că o ținută de antrenament selectată corespunzător este jumătate din luptă - atunci când nimic nu împiedică mișcarea, materialul nu se lipește de spate, sportivul nu îngheață pe vreme nefavorabilă și vara nu se supraîncălzi - angajamentul crește și rezultatele sunt din ce in ce mai bune. În plus, producătorii au creat linii întregi de îmbrăcăminte sport, precum seria Rogelli Run. De asemenea, poți să alegi, de exemplu, pantaloni scurți de jogging cu tricoul și să completezi un set funcțional de alergător pasionat.

Va invitam sa profitati de oferta magazinului nostru, unde fiecare va gasi ceva pentru sine - atat alergatori cat si alti pasionati de miscare. Poate că achiziția de seturi sportive practice va fi începutul unei aventuri cu activitate fizică și vă va permite să vă descoperiți predispozițiile la diverse discipline.

citiți mai departe colaps