Indiferent ce activitate fizică facem, este foarte importantă hidratarea sistematică a corpului. Indiferent dacă mergeți cu bicicleta sau alergați - folosirea sticlelor obișnuite poate fi destul de incomod. Astăzi vă sugerăm ce sisteme de hidratare a corpului vor funcționa în timpul exercițiilor fizice.

De ce este important să rămânem hidratat în timpul exercițiilor fizice?

Cu toate acestea, înainte de a ajunge la cele mai populare sisteme de irigare, să luăm un moment în considerare o altă problemă. De ce este atât de importantă hidratarea corpului?

Apa este o substanță care este necesare vietii. Greutatea corpului uman este în mare parte compusă din el. Aproape toate procesele care au loc în corpul nostru necesită prezența apei. Este o componentă a sângelui care transportă oxigenul și substanțele nutritive către celule. Utilizarea apei corporale toxinele sunt eliminatecare apar ca urmare a modificărilor metabolice.

Poate rezulta chiar și o ușoară deshidratare sperformanta si rezistenta corpului. Mai mult, ele pot apărea dureri de cap și scăderea concentrației. Apa participă și ea la proces termoreglare. Când temperatura corpului crește, corpul începe să transpire, scăpând de căldura în exces.

Sticla de apă pentru bicicletă ELITE FLY Teams 2021 Tour de France. Sticlele de apă Elite sunt disponibile în culorile echipelor celebre de ciclism -->

Cum să rămâi hidratat în timp ce faci mișcare?

De aceea este atât de important reumplerea sistematică a lichidelor în timpul exercițiilor fizice. Asigurați-vă că aveți suficientă apă cu dvs. în timpul fiecărui antrenament. Indiferent de tipul de activitate accesul la băuturi ar trebui să fie rapid și ușor. Deci vor verifica sticle de apă pentru biciclete, baloane moi și pachete de hidratare.

Sticle de apă pentru biciclete

Poate sa nu este altceva decât sticla reutilizabilacare poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp - cu beneficiul ecologiei. Forma conturată îl face nu numai sigur în mână. De asemenea, poate fi transportat în orice cușcă de sticle atașată de cadrul bicicletei.

O astfel de sticlă se caracterizează printr-o închidere care este mai convenabilă de utilizat decât un capac obișnuit. Sticla este de obicei făcută realizate din material rezistent, dar ușor. Alege modele aici nu conțin aditivi nocivi cum ar fi BPA.

Sunt sticle de apă Usor de curatat. Sunt disponibile în versiuni cu capacități diferite. Unele modele sunt echipate suplimentar cu izolație termică astfel încât băutura din interior să rămână rece mai mult timp.

Balon moale, adică o sticlă de apă moale

Flacon moale la sticla de apa moale, care câștigă popularitate încă de la sfârșitul primului deceniu al secolului XXI. Acest o alternativă convenabilă la sticlele clasice de apă. Această soluție este folosită cel mai des de alergători, dar și bicicliștii sunt din ce în ce mai dispuși să o folosească.

Baloanele moi ies în evidență dimensiuni compacte. Avantajul lor sunt pereții flexibili. Datorită acestui fapt, după ce au băut băutura, acestea pot fi rulate, reducând spațiul necesar pentru depozitare. De obicei, colectarea fluidelor este posibilă datorită muşcând uşor piesa bucală. Unele modele sunt finisate cu un tub special.

Capacitatea baloanelor moi este extrem de diversă. Ei pot fi sticle mici cu o capacitate de aproximativ 150 ml sticle mari cu o capacitate de 750 ml. De obicei, aceste tipuri de sticle de apă moale sunt atașate pentru centuri sau veste. Cel mai bine este să optați pentru softlask o orificiu de umplere mai lat pentru că este mai ușor de păstrat curat. La fel ca sticlele de apă, nu trebuie să conțină compuși dăunători sănătății.

Rucsacuri de hidratare

Sunt o soluție care ne este alături de mulți ani piei. Acest tip de structuri sunt alese de bunăvoie de către bicicliști, alergători și pasionații de trekking. Avantajul pachetelor de hidratare este nu este nevoie să folosiți mâinile pentru a bea. Acest lucru asigură o hidratare convenabilă și sigură în timpul activității fizice.

Piele de apă pot reține mai multă apă. Capacitatea unor modele este egală 3 litri. Sunt o soluție interesantă burdufuri cu rezervor dublu, care vă permite să luați două băuturi diferite cu dvs. Un alt avantaj este utilizarea materiale de izolare care protejează conținutul de încălzirea prea rapidă.

Sticlele de apă, precum sticlele de apă și baloanele moi, nu trebuie să conțină compuși nocivi. Datorită designului mai complicat, merită să alegeți modele cu tehnologii care blochează proliferarea bacteriilor și păstrează mai mult timp gustul proaspăt al apei. Umplerea vezicii de hidratare ar trebui să permită accesul facil la interior - pentru a o spăla bine.

Rucsac de ciclism pentru femei Camelbak cu hidratare cu apă de 1,5 l

 

Mai sus, am descris cele mai populare soluții pentru hidratarea în timpul exercițiilor fizice. Fiecare ar trebui să aleagă o metodă adecvată nevoilor și activității fizice. Soluțiile individuale pot fi combinate, creând un set pentru toate condițiile și luând cu tine diverse băuturi.

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.