Fiecare proprietar de bicicletă știe că riscul furtului acesteia în țara noastră este, din păcate, mare. Atunci când lăsăm o bicicletă într-un spațiu public, trebuie să ținem cont de acest lucru. În același timp, de multe ori nu putem să-l ținem departe de vederea noastră. Soluția constă în folosirea unui lacăt pentru bicicletă care protejează eficient împotriva furtului.

Există o mare varietate de aceste tipuri de protecție disponibile astăzi pe piață. Unele dintre ele sunt elemente de fixare scumpe, al căror preț poate fi de până la câteva sute de zloți. Cu toate acestea, nu lipsește nici securitatea ieftină, pe care o putem cumpăra de la 10 RON. Totuși, are sens achiziționarea unui astfel de lacăt de bicicletă? Să aflăm.

Există un mit printre proprietarii și vânzătorii de biciclete conform căruia prețul unui lacăt de biciclete ar trebui să fie de cel puțin 10 la sută din valoarea bicicletei. Acest lucru nu este în întregime adevărat. Trebuie să fim conștienți de faptul că nu doar bicicletele scumpe, profesionale sunt o pradă atractivă pentru hoți. Mulți dintre ei fură și modele ieftine pentru că sunt adesea mai puțin protejate și devin pur și simplu o afacere ușoară. Prin urmare, dacă nu dorim să ne fure bicicleta, merită să avem grijă de o bună protecție – indiferent de prețul modelului.

Lacăte ieftine pentru biciclete - ce merită să știi despre ele?

Pe piata gadgeturilor si accesoriilor pentru biciclete putem gasi in prezent o gama larga de solutii. Cele mai populare și în același timp cele mai ieftine încuietori pentru biciclete sunt așa-numitele. cabluri, adică protecții, care sunt realizate dintr-un cablu de oțel acoperit cu o manta de plastic. Avantajul lor, pe lângă prețul mic, este cu siguranță ușurința și faptul că nu ocupă prea mult spațiu. Din păcate, sunt relativ ușor de tăiat și nu vor funcționa la fel de eficient. Lanțurile de biciclete care sunt fabricate din oțel sunt, de asemenea, ieftine. Prețul lor este puțin mai mare, dar la fel este și rezistența lor la tăiere și ferăstrău.

Merită să cumpărați un lacăt ieftin pentru bicicletă?

Când ne întrebăm dacă un lacăt ieftin de bicicletă pentru 10 RON are sens, ar trebui să luăm în considerare nu prețul vehiculului nostru cu două roți, ci modul în care îl vom folosi. Merită să fiți conștienți de faptul că hoții sunt capabili să spargă orice, chiar și cel mai scump lacăt de bicicletă. Vor avea nevoie doar de mai mult timp. Prin urmare, ar trebui să luăm în considerare cât timp și în ce locuri ne lăsăm bicicleta. Un lacăt ieftin de bicicletă poate avea sens doar dacă lăsăm bicicleta în locuri frecventate de oameni pentru câteva momente. Dacă bicicleta rămâne mult timp fără grija noastră - atunci este mai bine să pariem pe soluții mai eficiente.

Blocatoare FORCE pentru biciclete. Ieftin, prețul nu depășește 10 RON. Va fi util atunci când ai o bicicletă, când trebuie să te îndepărtezi de ea câțiva metri dar îți rămâne în vizor.

Cum să vă protejați eficient bicicleta împotriva furtului?

Dacă nu dorim să folosim linii de biciclete foarte ieftine, dar din păcate nu foarte eficiente, avem o mulțime de opțiuni din care să alegem. Printre acestea trebuie menționate lanțurile, care sunt și o opțiune destul de economică. Oamenii cărora le pasă de o protecție cu adevărat solidă ar trebui să pună un lacăt de bicicletă cu blocare în U. Banda și rama din oțel sunt foarte greu de tăiat. Dezavantajul acestei soluții, în afară de prețul mai mare, este greutatea și dimensiunea garanției.
Daca dorim ca incuietoarea bicicletei sa protejeze si in acelasi timp sa nu fie prea mare, sa punem lacate rabatabile care sa fie solide si in acelasi timp sa nu ocupe mult spatiu. În plus, merită să vă gândiți la un localizator GPS și la marcarea bicicletei.

ONGUARD - blocare ULOCK - scară de siguranță 80/100, adică o bicicletă blocată, poate rămâne nesupravegheată mult timp.

În concluzie, încuietorile ieftine pentru biciclete sunt adesea realizate din materiale de calitate inferioară, care sunt mai ușor de tăiat sau spart. Prin urmare, ele nu reprezintă un obstacol atât de mare pentru un hoț, cât măsurile de securitate moderne, puțin mai costisitoare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că achiziția lor este inutilă. De asemenea, au nevoie de timpul necesar pentru a le depăși. Prin urmare, în situația în care lăsăm bicicleta pentru o perioadă scurtă de timp într-un loc frecventat de alte persoane, va funcționa și ca protecție. Cu toate acestea, dacă lăsăm bicicleta timp de câteva ore în fiecare zi (de exemplu, naveta la serviciu) - atunci este mai bine să pariem pe cea mai fiabilă protecție, cum ar fi un U-lock dintr-un arc de oțel.

Top 10 cele mai vândute încuietori pentru biciclete

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.