Ciclismul este o formă de activitate care este tot mai mult aleasă ca modalitate de petrecere a timpului liber. Este o idee grozavă pentru antrenamentul eficient, îmbunătățirea fitnessului și fitness-ul, precum și explorarea locurilor interesante în timpul excursiilor de vizitare a obiectivelor turistice pe două roți. Un accesoriu care poate condimenta astfel de călătorii este un computer pentru biciclete.

Computer de bicicletă - merită sau nu?

Contor de biciclete este unul dintre cele mai frecvent alese gadgeturi suplimentare pentru biciclete. Merită să alegi dacă îți pasă de asta controlul kilometrilor parcurși, duratei călătoriilor si alte informatii. În funcție de modelul selectat, dispozitivele cu funcții de bază sau mai extinse sunt disponibile utilizatorului.

Calculatoare pentru biciclete sunt grozavi un gadget pentru planificarea excursiilor cu bicicleta.

Calculatoare de biciclete cu fir și fără fir

Cea mai ieftină soluție este contor cu fir cu fir. Un astfel de dispozitiv este cel mai des folosit de oameni care nu au cerințe ridicate și nu caută funcții suplimentare, extinse. Funcționarea contorului cu fir se bazează pe transfer de date prin cablu. Este posibil ca un astfel de echipament să nu fie confortabil în timpul traseelor ​​mai lungi din cauza riscului de încurcare sau deteriorare a cablului.

Contoare wireless lucrează pe principiu transmiterea datelor cu ajutorul undelor radio. Datele sunt trimise între senzor și unitatea centrală a dispozitivului. Contoarele wireless sunt o alternativă mai scumpă. Cu toate acestea, este legat deconfort sporit de utilizare din cauza lipsei cablajului. De obicei, aceste tipuri de contoare oferă și caracteristici suplimentare.

Calculatoare de biciclete cu GPS

O soluție din ce în ce mai comună sunt computerele pentru biciclete echipate Functie GPS. Această soluție funcționează pentru ambele călătorii scurte și lungi cu bicicleta. Aceste modele pot fi echipate cu hărți, ceea ce le măreşte şi mai mult funcţionalitatea. Este o opțiune populară navigare pe pistă care permite, printre altele să ne întoarcem acasă când ne aventurăm în teritorii necunoscute.

Calculatoarele pentru biciclete cu GPS ar trebui să fie echipate cu baterie încăpătoaresă alerge cât mai mult posibil. În plus, merită să fiți atenți dacă pot fi folosite în timpul încărcării. Apoi, în timpul unei călătorii cu bicicleta, ne putem întreține cu o sursă de energie sub forma unui powerbank.

SET SENSORI SIGMA ROX 11.1 EVO Computer de bicicleta

Funcții în calculatoarele de biciclete

Pot fi echipate calculatoare pentru biciclete o serie de soluții practice. Vorbim aici, printre altele cu caracteristici precum:

  • viteza medie de conducere,
  • viteza maxima de conducere,
  • viteza actuală de conducere,
  • distanta parcursa,
  • înălţime,
  • iluminare din spate,
  • ceas,
  • cadență (numărul de rotații ale manivelei),
  • pornire și oprire automată,
  • monitor de ritm cardiac (necesită achiziționarea unui senzor suplimentar - curea pentru piept),
  • capacitatea de a trimite date către aplicație, de exemplu, pe telefon,
  • design rezistent la apa.

 

Calculatoarele pentru biciclete, datorită funcțiilor suplimentare, nu sunt doar dispozitive care numără distanța parcursă sau viteza medie. Sunt de un anumit tip acum calculatoare, care oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni practice.

Vedeți întreaga noastră gamă de computere și computere GPS pentru biciclete --->

adauga comentariu

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.